Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Podświetlenie rejestracji

Użytkownik Maniak resoraków Avatar danianek
    Mieszka w
    Brzesko/Kraków/Andernach
    Auto
    Alfa Romeo 159 8v 2007r

Domyślnie Podświetlenie rejestracji

Czy ktos dopasował od jakiegoś innego auta cale lampy do oświetlenia rejestracji? nie moge znalesc do alfy
    Te od BMW są bardzo podobne http://allegro.pl/podswietlenie-led-...417502763.html
    czy podejdą do alfy?
    Chce kupic całe lampy ledowe poniewaz efekt jest duzo lepszy niz po wymianie samej żarowki na led

Użytkownik Maniak resoraków Avatar awj1
    Mieszka w
    Szczytno, War-Maz
    Auto
    AR 159 1,9 JTDm 8V + mapa EGR Off by maly_777

Domyślnie

A skąd wiesz że jest lepszy efekt? Chcesz może zmienić kolor podświetlenia z białego na niebieski? U mnie żarówki są standardowe philipsa i na efekt nie narzekam. Jak zrobi się ciemniej to pofatyguję się i zrobię ci zdjęcie mojej rejestracji. Te na allegro to reklama a barwa światła żółta jak na ich stronie jest dziwna bo jeszcze takiej w passeratti b6 nie widziałem. Poza tym światła do jazdy dziennej montuje się z przodu a nie z tyłu. Szykuje się tjuning.
    Na parkingu przed hipermarketem. Rodzina pakuje zakupy do pancerwagena. Dziecko, chłopiec około 5-6 lat:
    -Mamo co to za auto?
    -Przeczytaj. Na rejestracji jest napisane
    -A-L-F-A R-O-M-E-O. Dlaczego muszę jeździć VW albo Audi?
    Matka patrzy na ojca, a ojciec na mnie.
    Mina ojca BEZCENNA !!!

Użytkownik Znawca Avatar Pucek-159
    Mieszka w
    Białobrzegi/WBR
    Auto
    Giulietta QV

Domyślnie

Ktoś na forum ma coś takiego ale w 156 i rzeczywiście efekt lepszy niż żarówka
    2013-2019 - 06' AR 159 1.9 JTDm 8v - Grigio Titanio
    2019-2020 - 08' Fiat Nuova Bravo 1.9 JTDm 16v - Rosso Maranello
    2020-2022 - 11' AR Giulietta Sportiva 2.0 JTDm powered by @sdero - Rosso 8C Competizione
    2022- ... - 10' AR Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBI - Rosso 8C Competizione

Użytkownik Alfista Avatar zieloo007
    Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    Była 156 1.9 jtd, jest Toyota Avensis t27 '18

Domyślnie

Cytat Napisał Pucek-159 Zobacz post
    Ktoś na forum ma coś takiego ale w 156 i rzeczywiście efekt lepszy niż żarówka
    Ja montowałem u siebie. Kolor jest biały, ale z racji, że aparat wariował wyszło niebieskie.... http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._9_jtd-78.html

Użytkownik Maniak resoraków Avatar awj1
    Mieszka w
    Szczytno, War-Maz
    Auto
    AR 159 1,9 JTDm 8V + mapa EGR Off by maly_777

Domyślnie

Czeluści piekielne i zwykle żarówki philipsa dają jednak radę. Zdjęcie wykonane już wiekowym ACE 2. (oczywiście bez lampy)
    Załączone obrazy Załączone obrazy Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	20150629_224141.jpg
Wyświetleń:	273
Rozmiar:	33.9 KB
ID:	171446  
    Na parkingu przed hipermarketem. Rodzina pakuje zakupy do pancerwagena. Dziecko, chłopiec około 5-6 lat:
    -Mamo co to za auto?
    -Przeczytaj. Na rejestracji jest napisane
    -A-L-F-A R-O-M-E-O. Dlaczego muszę jeździć VW albo Audi?
    Matka patrzy na ojca, a ojciec na mnie.
    Mina ojca BEZCENNA !!!

Użytkownik Maniak resoraków Avatar danianek
    Mieszka w
    Brzesko/Kraków/Andernach
    Auto
    Alfa Romeo 159 8v 2007r

Domyślnie

zarowki z zoltych na biale juz od dawna wymienione no i tak zgodze sie ze biale lepsze, aukcja byla przykladowa chodzilo mi o zdjecie ze cos w tym stylu taki i jakby klosz odrazu z diodami w srodku, brat wymienial z zarowek bialych na cale gotowe juz lampy z barwą białą w mondeo mk4 dokladnie na takie http://allegro.pl/podswietlanie-led-...013180575.html
    i moge z pewnoscią powiedziec ze efekt jest duzo lepszy niz po wymianie samych zarówek, w nocy porownywalne naswietlenie tablic jak te w nowsyzsch autach typu bmw audi

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Cytat Napisał danianek Zobacz post
    Czy ktos dopasował od jakiegoś innego auta cale lampy do oświetlenia rejestracji? nie moge znalesc do alfy
    Te od BMW są bardzo podobne http://allegro.pl/podswietlenie-led-...417502763.html
    czy podejdą do alfy?
    Chce kupic całe lampy ledowe poniewaz efekt jest duzo lepszy niz po wymianie samej żarowki na led
    Te z aukcji nie pasują do 159 chociażby przez inne podłączenie w miejsce żarówek rurkowych. Poza tym do 159 jest cała masa sprawdzonych LED'ów, które nie powodują błędu, są trwałe i jasno świecą.