Pokaż wyniki od 1 do 1 z 1

Temat: 147 fl 2005

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa 147 FL 1.9 JTDm 16V 150KM '05

Domyślnie 147 fl 2005, prośba o pomoc

Witam wszystkich,

Szukam 147 z dieslem, najlepiej 150 lub 140 KM, znalazłem takie ogłoszenie http://allegro.pl/alfa-romeo-147-1-9...477481619.html

Dzwoniłem, dowiedziałem się że wszystko jest ok - brak wkładu finansowego, oczywiście można auto zabrać na stację diagnostyczną, ogólnie podobno wszystko sprawne i bezwypadkowe.

Jestem z Łodzi(Alfa z Kielc) i nie mam też kogoś na tyle doinformowanego w temacie aby to auto dobrze sprawdzić. Dla mnie byłoby to pierwsze auto, choć sam mam 22lata i od 4 lat w miarę regularnie, ale z niewielkimi przebiegami samochodem jeżdżę. Jestem w stanie(przynajmniej tak mi się wydaje) sprawdzić podczas jazdy czy zawieszenie dobrze pracuje, wyczuję luzy na kierownicy i nierównomierną pracę silnika.

Pytanie do Was, czy ktoś może oglądał to auto, jeśli nie to na co zwrócić szczególna uwagę? Zdaję sobie sprawę, że jest to auto, które ma 10 lat, może mieć wady i mankamenty, wiem również że Alfy wymagają wkładu finansowego podczas eksploatacji, ale za to w tej samej cenie jest auto o 5 lat młodsze niż np. golf, A3, Astra

Ostatnie pytanie, jaką stacje diagnostyczną możecie polecić w Kielcach? Może ktoś z Was może podłączyć i sprawdzić, oczywiście odpłatnie.

Pozdrawiam miłośników AR
    Ostatnio edytowane przez kamil448 ; 30-06-2015 o 22:52