Witam, moze ktos polecic osobe ze Sląska, ktora zna te auta na wylot? Mam kilka drobiazgow do zrobienia w swojej brerze ( bujajacy sie fotel np. ) I chcialbym zasiegnac opini znawcy w tych tematach. Za wszelka pomoc z gory dziekuje![]()
Witam, moze ktos polecic osobe ze Sląska, ktora zna te auta na wylot? Mam kilka drobiazgow do zrobienia w swojej brerze ( bujajacy sie fotel np. ) I chcialbym zasiegnac opini znawcy w tych tematach. Za wszelka pomoc z gory dziekuje![]()
Zależy co to za "drobiazgi" bo super fachowca marki do bujającego się fotela to raczej nie ma sensu szukać![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Chce skompletować auto ( zatrzaski, spinki itp ). Jak ktos ma kogos godnego polecenia to prosze o namiar![]()
Dokładam się do pytania, z tym, że chciałbym zasięgnąć opinii o mechaniku w Rybniku (Uliarczyk). Podobno nieźle ogarnia temat Alf. Prawda to?
"With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high." Ayrton Senna
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"