Hej wiem ze sa 2 rodzaje takich modułów. Jedne sa "po plusie" a drugi "po minusie" i w związku z tym pytanie jaki rodzaj zadziała w 147? Możecie jakiś konkretny model polecić? Dzięki za info.
Hej wiem ze sa 2 rodzaje takich modułów. Jedne sa "po plusie" a drugi "po minusie" i w związku z tym pytanie jaki rodzaj zadziała w 147? Możecie jakiś konkretny model polecić? Dzięki za info.
To dzienne czy długie? bo to dwa różne rodzaje świateł. Jakieś przykłady zarzuć co rozumiesz przez "po plusie" i "po minusie"
Wyryte rantem felgi
Po minusie to z tego co wiem do niektórych japończykow
Ok do Alfy pewnie po plusie będzie. Dzięki. Beriba chodzi o moduł sciemniajacy długi do ok 30% działając jako dzienne.
Też mi chodzi po głowie ten pomysl od roku....bez sensu jazda na tych swiatłach szczególnie w mieście..Ako dostaje w d....e.. i ta wymiana h7 w po FL masakra..
andy jak ogarniesz zrób opis
Właśnie będę szukał kogos co mi to ogarnie....
To co Ty za H7 kupujesz lutek? Mam 3 lata auto i 3 komplet żarówek w tym jedne marketowe które faktycznie poświęciły najkrócej
A światła dzienne dobra rzecz tylko osobiście wolę nie przerabiać swojego auta
Wyryte rantem felgi
Mam w 147 taki moduł założony juz ok półtora roku. Działa jak złoto.
No i założenie jednej złodziejki na jeden przewod oraz złapanie zasilania i czegoś po zapłonie to taka mała, maluteńki, malutenieczka przerobeczka![]()
To może jakiś mały opis i jaki to moduł?
Moduł z Allegro do szyny can. Montaz jest opisany w instrukcji - zreszta napisałem powyżej ze wymaga podpięcia 3 przewodów:
1. Zasilanie
2. Plus zarowki pozycyjnej do wyczucia włączenia swiatel przez kierowcę
3. Znalezienie przewodu na którym pojawia sie 12v po zapłonie
4. No i masa oczywisice.
Czyli 4 przewody do ogarnięcia.
Poza tym nic nie ma do roboty.
Ostatnio edytowane przez Marcin_M ; 17-07-2015 o 11:41