Jakie hamulce wrzucić zamiast serii do 147 ? Podrobiona o ponad 40km i seria średnio sie wyrabia...
Jakie hamulce wrzucić zamiast serii do 147 ? Podrobiona o ponad 40km i seria średnio sie wyrabia...
Jak chcesz coś bardziej sportowego to pomyśl o Brembo ale to już zaciski by trzeba na większe wymienić i wtedy nie w każdej feldze się mieszczą
Wyryte rantem felgi
A poza brembo coś w w wchodzi w grę ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To różne kombinacje Ate, Bosch, TRW bo różnie każdy poleca. Ewentualnie jakieś nacinane lub nawiercane tarcze
Wyryte rantem felgi
Chodzi o alternatywę do brembo ale coś większego od serii bardziej "wydajnego"
To nacinane i nawiercane. Tylko niestety Ci nie polecę żadnych bo się nie orientuję ale pewnie trw coś ma
Wyryte rantem felgi
Z nacinanych najtaniej wyjdzie Mikoda, później Brembo Max , Zimermann i dalej z kosztami w górę. Poczytaj opinie, popatrz na ceny, zastanów się nad przeszczepem na większe. Ja mam na przodzie gładkie ATE z klockami ferrodo premier i drugi raz muszę dać do stoczenia w ciągu 20tys km bo jakieś felerne... Z tyłu Mikoda i po za tym że jedzą klocki Zimmermana aż miło to jakoś się sprawują.
Ja mam komplet Zimmermanna i hamują ładnie, jak chcesz czegoś więcej to szukaj w ceramice klocki, a i zimmermanki sportowe wersje są. Jak kupowałem te zimmermany to gość mi mówił że chłopaki do astry OPC to zakładają i są zadowoleni.
Ostatnio edytowane przez sleyer3 ; 21-08-2015 o 09:19
Tarcze Zimmerman moga byc, z klockow wez cos o wysokim mju. DS performance, CL rc5+, EBC Yellow, Hawk.....
Lepiej podaj budzet, bo sie naprodukujemy a potem dowiemy, ze 600 za klocki nie zaplacisz.
Mam brembo ze 166 do wzięcia za 650 zł tarcze plus zaciski