Tak jak w tytule i jeszcze jedno pytanie czy przy takiej wymianie potrzebne jest jeszcze ustawianie silnika na komputerze![]()
Tak jak w tytule i jeszcze jedno pytanie czy przy takiej wymianie potrzebne jest jeszcze ustawianie silnika na komputerze![]()
nie wiem czy 4 cylindry napędzą tą turbinę
Taki zabieg to nie kromka z masłem. Jeśli jest możliwy to na pewno nie bez sporych przeróbek, poza tym ktoś kto to będzie robił musi mieć pojęcie o takich sprawach. Zresztą taką turbinę coś musi napędzić, jak to wskazał rolin i mam spore wątpliwości czy nie lepiej sobie dać spokój z tym nie mając samemu wystarczająco wiedzy lub dobrego tunera na podorędziu. Ustawienia komputera będą niezbędne przy takich manewrach, ale niech się ktoś inny wypowie na ten temat, bo ja jakoś tej przekładki nie widzę.. Może lepiej coś pokombinuj z turbiną o zmiennej geometrii ale z 1,9 JTD i do tego jakiś chip?
Właśnie się pytałem tak orientacyjnie i pewnie wszystko zakończy się na chipie
dzięki za odp
Nic ci nie da turbina z 2.4 zreszta w 1.9 sa turbiny ze zmienna geometria lopatek z tego co mi mechanik mowil sa wydajniejsze takze zapodaj chipa i bedzie git![]()