Witam!
Czy wie ktoś jakiej max pojemności pendrive obsługuje 159 po lifcie?
Witam!
Czy wie ktoś jakiej max pojemności pendrive obsługuje 159 po lifcie?
Ja używam 4GB i działa.... a i tak jest na wyrost bo muzyki mam może 0,5 GB na nim.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
U mnie SanDisk Cruzer Fit 8GB działa bez zarzutów. 16 nie testowałem bo nawet przy najlepszej jakości MP3 ósemka wystarcza.
ja właśnie używam 4GB. Wczoraj go dopełniłem. Weszło ok 50 albumów, ale w różnej jakości, przeważnie 192 i 256. Dlatego pomyślałem, że użyję większy i pozgrywam jeszcze raz na 320. Ciekawi mnie czy 16 pójdzie.
16. Czasem się wiesza ale tak samo się 4 wieszalo
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Szczerze mówiąc bez sensu wątek... po co pytać na forum jak duży pendrive wejdzie? Przecież nic się stać nie możechoćbyśmy tam 256GB albo i więcej wrzucili...
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
i jesteś pewien, że gdy wepniesz 256 GB to system go "zobaczy"? Bo obawiam się, że powyżej pewnych pojemności, które nie były dostępne kilka lat temu (gdy konstruowano system do tego samochodu) może się okazać, że "not found".
Nie w tym rzecz kolego. Nie zrozumiałeś sensu wypowiedzi. Jeszcze raz- jeśli wsadzisz pendrive'a 256GB (przykładowo) i wyskoczy "not found" to następny spróbuj o połowę mniejszy... a jak dalej będzie błąd to znów połowę mniejszy i tak aż do skutku. Nic się złego nie stanie, moduł nie klęknie na amen jak zobaczy 256GB
Z Blue&Me i tak jest loteria bo jeden pendrive 8GB będzie współpracować, a inny o takiej samej pojemności już nie. Na szczęście pamięci flash są już tak tanie, że nawet nie ma o czym dyskutować.
Nie ma sensu zaśmiecać forum takimi tematami, bo to nie ma żadnego znaczenia. Tobie się "skończył" 4GB pendrive to najprostrzym sposobem jest użycie 8GB...
Zaraz się zrobi z tego temat na 100 stron bo każdy będzie pisał jakiego ma pendrive'a![]()
ja mam co prawda przed lift ,ale mam pendriva 16gb i działa
Kolego, jeśli uważasz, że nie ma sensu o tym dyskutować, to nie bardzo wiem po co się wypowiadasz w tym wątku. To, że urządzenie nie zepsuje sie po włożeniu większej pamięci jest oczywiste i nie o to pytałem.
A Twoja sugestia, bym próbował wszystkie pojemności po kolei jest dobra może dla kogoś, kto ma sklep z pendrivami. Ja nie mam i nie będę kupował 256, że by dowiedzieć się, że go nie widzi.
Pytanie nie brzmi też jaki kto ma pendrive, tylko kto jaką max pojemność wypróbował i działało.
To, że ta informacja Ciebie nie interesuje niekoniecznie oznacza, że nie interesuje nikogo.
Forum zaśmiecają raczej wypowiedzi nic nie wnoszące do wątku niż konkretne pytania.