Witam
Jak w temacie
Znalazłem na allegro swoją starą alfę.
http://allegro.pl/show_item.php?item=5996447157
Wszystko fajnie tylko właściciel oszukuje!!
Z opisu wynika -TURBINA WYMIENIONA PRZY PRZEBIEGU 220000 TYS(ciekawe jak to zrobił, bo jak sprzedawałem miała nakulane więcej, coś pod 270 000, nie przypominam sobie żebym wymieniał turbine,
chyba że właściciel przed wymianą cofnął licznik albo zapie... na wstecznym)
-rozrząd wymieniony przy 270000 tysiącach+pompa wody(też sobie nie przypominam żebym wymieniał)
-NOWA CHŁODNICA+NOWY ZBIORNICZEK wyrównawczy(chłodnice wymieniałem jescze ja)
-drugi komplet kół zimowych na felgach stalowych(pewnie nadal Dunlop SP Wintersport 3d)
-auto posiada zestaw Caraudio+tuba+wzmacniacz(radio Alpine, wzmacniacz Blaupunk gt470 i tuba GTB300, tak jak sprzedałem)
Bezwypadkowy - nie, nie jest bezwypadkowy, był jak go kupiłem od handlarza, miałl orginalny lakier, za mojej kadencji auto miało 4 szkody:
-przerysowany prawy bok gwoździem
- klepany lewy błotnik, wymieniane drzwi kierowcy i malowaną jedną felge po tym jak właściciel Seicento Sporting się ze mną ścigał spod świateł,
- 2 razy bita w tyłek, raz wymiana zderzaka, drugi raz zderzak, wymiana tylnego pasa, prostowanie klapy bagażnika, prostowanie i spawanie podłogi bagażnika, malowanie błotników(naprawa 9k). Po tej naprawie pozostała pamiątka w postaci naklejki JTD 16V, multijet to nie jest, blacharz pomylił się i źle zamówił naklejki. Jest to zwykły silnik CF2 105 Koników
Numer nadwozia ZAR93200001129430
Auto ma niefabryczną czarną skórę którą sam wymieniałem.
W razie wątpliwości pisać na priv