Witam
Czy istnieje możliwość połączenia przez Bluetooth telefonu Huawei P8 z systemem Blue & Me w mojej Alfie 159?
Pozdrawiam
Witam
Czy istnieje możliwość połączenia przez Bluetooth telefonu Huawei P8 z systemem Blue & Me w mojej Alfie 159?
Pozdrawiam
Na pewno tak.
Aktualizowałeś B&M?
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Ostatnią aktualizację dokonywałem jakieś dwa lata temu. Do tej pory korzystałem z iPhona a skoro wszystko działało to nic nie aktualizowałem.
Szukałem informacji na temat B&M i dowiedziałem się że telefony Huawei są niekompatybilne.
Nie wiem czy to prawda.
Wolałem się upewnić i zapytać na forum.
są kompatybilne, miałem Huawei i działał na B&M
Jest:
- Alfa Romeo 159 1.9 JTD 150 KM 2006 r
Była:
- Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2003 r
- Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115 KM 2001 r
Czyli wygląda na to ze problem tkwi w starym sofcie.
Mój ojciec ma P8, jak będzie okazja to sprawdzę czy poleci u mnie.
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Mi też działa, czasami się rozłącza z niewiadomych przyczyn ale stosunkowo rzadko.
Jak na razie u mnie telefon w ogóle nie widzi Blue&Me.
Jeśli to nie problem to czy jakaś dobra dusza mogłaby podesłać mi linka bądź mailowo najnowszą aktualizacje Blue&Me w PL?
Przyznam że już zapomniałem jak to się wszystko wgrywa.
Pamiętam tylko że było to strasznie czasochłonne.
Ustawiłeś w tel. widoczność dla wszystkich urządzeń?
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka