Witam, czy w końcówce wydechu sa jakies waty tlumiace czy pusta pucha z przegrodami?
- - - Updated - - -
Oraz czy w alfie 159 1,9Jtdm jest jakieś mocowanie na drugi wydech?
Witam, czy w końcówce wydechu sa jakies waty tlumiace czy pusta pucha z przegrodami?
- - - Updated - - -
Oraz czy w alfie 159 1,9Jtdm jest jakieś mocowanie na drugi wydech?
Mocowanie na drugi ( prawy ) tłumik jest w aucie . Nawet zaślepkę w zderzaku można wyjąć i będzie otwór na drugi tłumik , ale jedna uwaga : krawędź otworu
po wyjęciu zaślepki jest inaczej wykończona niż ta oryginalna z lewej - brakuje jej wywinięcia plastiku do środka .
Pozdrawiam
K.
No dobrze a jak wyglada robienia wydechu, czy jakas wate lub welne ceramiczna sie daje? Robilem wydechy sam sb do motorkow, jestem spawaczem i sam se pokleje rorkii czy beda jakies efekty?
Wiem jak wyglada wydech bo caly czas przegladam zdj, chodzi mi o srodek puszki konczacej czy cos w nim jest.. i moze jak wykonac trojnik? Czy moge dac trojnik ( taki jak stosuje sie w hydraulice) bo uderzenie jest w scianke a potem sie rozchodzi na boki i nie wiem czy tak moze byc?
Tak jest wypełnienie w środku. Nie wiem na jakie efekty liczysz. Poza wyglądem nic się nie zmieni. No chyba że liczysz na cos takiego: https://www.youtube.com/watch?v=FmNolu_ZUpk .
Możesz cały wykonać na rurkach hydraulicznych skręcanych, tylko nie zapomnij o pakułach bo będziesz miał przedmuchy. A zamiast końcowej puszki użyj jakiegoś małego bojlera.
W necie jest mnóstwo o budowie wydechu, poszukaj, poczytaj. Nie skupiaj się na zdjęciach.