http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6youWF.html
Byłem wczoraj przejazdem, oglądałem na szybko, ale bez kompa i miernika. Samochód ładny, lakier naprawdę robi robotę, środek nie umęczony, jedynie przydałoby się obszyć podłokietnik bo są lekkie przetarcia, skóra na fotelach w stanie bardzo dobrym. Szczerze zastanawiam się nad tym samochodem, ale chciałbym się przejechać z kimś, kto zna się na alfach. Silnik pracuje ładnie, natomiast świeci kontrolka silnika z niewiadomych przyczyn. Zderzak przód - dziura z lewej strony, przydałoby się wymienić. Halogeny do wymiany - jeden pęknięty, w drugim zamieszkała jakaś rodzina. Niestety Panowie z komisu gburowaci i nastawieni na przemiał samochodów, nie na klienta, chciałem się przejechać, ale gość odparł, że jemu się nie chce wyjeżdżać samochodem jeśli nie jestem poważnie zainteresowany, czytaj nie pokażę, że mam kasę w kieszeni, a przynajmniej zaliczkę. Propozycja sprawdzenia samochodu na "zaprzyjaźnionej" stacji diagnostycznej raptem może 20m dalej. Samochód do sprawdzenia z miernikiem i komputerem, może się okazać, że będzie całkiem ok jak za te pieniądze. Nie szukam perły bo liczę się z ewentualną wymianą łożysk w skrzyni, sprzęgłem itd. Z plusów jeszcze dodam, że w schowku są wszystkie dokumenty od samochodu. Alufelgi AR z oponami Nexen z 2014 roku w rozmiarze 16 cali. Czy ktoś ma ochotę jechać ze mną po raz drugi sprawdzić porządnie wóz? :-)