Witam
Od jakiegoś czasu jestem na etapie kupna samochodu.Mój budżet to 25 tysięcy złotych.Szukałem już wiele samochodów zaczynając od A6 z 2003r kończąc na Mercedesie S klasie z 2001.Audi posiadałem parę miesięcy temu i zrobiło na mnie spore wrażenie jeśli chodzi o wyposażenie ale chyba nie aż takie aby ponownie kupić takie same auto różniące się tylko rocznikiem, paroma lepszymi detalami wyposażenia i silnikiem.Padło więc na Alfę 159 moim zdaniem jedyna Alfa, która się wyróżnia na tle innych samochodów.Oczywiście nie uważam, że Alfa jest brzydka.Po prostu model 159 najbardziej dopasowuje się pod moje gusta.
Znalazłem na otomoto interesujące ogłoszenie.Wydaję się być szczere do tego same auto jest bardzo piękne.Kolor, wnętrze po prostu cudo jeśli chodzi o mnie.Prosił bym o ocenę auta z linka poniżej.
Niestety nie mogłem dodać linku.
Aby zobaczyć o jakie ogłoszenie mi chodzi proszę wpisać w google "otomoto id 6005270679" i wejść w pierwszy link.
Zastanawiają mnie w tym aucie te napisy na tylnej klapie pod emblematem Alfy, po bokach pod bocznymi kierunkowskazami.Było tak w jakiejś wersji? Osobiście nawet mi się to podoba.Zależy oczywiście co tam piszę.
Proszę również o porady przy zakupie auta takie jak :
-silnik
-zawieszenie, które jest podobno słabe w alfach
-elektronika
-jakiego rodzaju montowano nagłośnienie w tych modelach, konkretniej chodzi mi o jakość
-czytałem też o jakiś klapach w przepustnicy.O co w tym chodzi ?
oraz inne ważne porady o których nie wiem a się przydadzą.
Pozdrawiam.