Koledzy muszę zakupić pzepływkę. Posiadam silnik 1,9 jtd 140 km. Czy muszę dobrać po numeach czy od każdego jtd będzie pasowała? Chce kupić używkę....
Koledzy muszę zakupić pzepływkę. Posiadam silnik 1,9 jtd 140 km. Czy muszę dobrać po numeach czy od każdego jtd będzie pasowała? Chce kupić używkę....
Przepływki szukaj po nr VIN, i kup nową. Używaną juz masz ...
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Nowa kosztuje 400 zł a zamiennika nie chcę.
A pomoże ktoś oto mój vin: ZAR93700005134144
przepływkę się kupuje raczej po numerze przepływomierza, jest on wybity na zewnątrz przepływki, też nie pchałbym się w używki
Mam używkę. Kopa ma,muli lekko na dole, spalanie przy spokojnej jeżdżę 8. Chcesz taka? Mam teraz MaxGear i jest super.
Bez sensu jest dawać uzywana.
Każdy mi odradza zamiennik bo nie wiadomo jak długo wytrzyma...Już wolę używkę za 50 zł niż zamiennik za 150....NIe żebym oszczędzał bo sporo już poszło na nią.....
Nie czytales forum jak zwykle tylko na pałe zadajesz pytania. Jakbyś sie ciut zaglebil to byś wiedzial, ze MaxGear jest tak dobry jak Bosch. Swoja droga Bosch spada z jakością.
A używkę myślisz,ze dobra kupisz?
Witam. Skoro już jest na temat przeplywki to zadam pytanie. Dusi mi na niskich obrotach, jak załącze klime to żeby ruszyć to trzeba dać w palnik, bo niemiłosiernie dusi, pozatym spalanie bardzo duże. W kompie błąd przeplywki. Jeżeli to według was problem z przepływem to czy MaxGear będzie się spisywalo?
Jak sie bedzie spisywalo? Zadaj sobie trudu i poczytaj na forum, bylo kilkukrotnie. Ogólnie ten el. jest chwalony.
Ludzie jest podwieszony temat o przepływkach. Moja przepływka kosztowała 520zł bo jest montowana także do Ferrari, ale już ta sama dla Opla kosztowała mnie 320zł trzeba tylko pogrzebać i można kupić oryginał 40% taniej.