Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Alfa 147

Użytkownik Rowerzysta Avatar PewienPan
    Mieszka w
    Suwałki
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.4 175 20v

Domyślnie Alfa 147

Witam. Trafiłem na kolejne ogłoszenie:
    http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-147-...5-IDeUKul.html
    Pan napisał, że silnik rewelacja, opony przód nowe, blacha zero rdzy akumulator nowy, do zrobienia zderzak przedni skleić i pomalować ok 250zl. Można ryzykować ? Ktoś może z tego rejonu i coś wie.

Szkoda, że tak daleko mieszkam.. Normalnie bym nie spamił na forum ale jechać całą Polskę, żeby zobaczyć że bubel to nikomu nie rękę..
    Ostatnio edytowane przez PewienPan ; 26-07-2016 o 07:53

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar NovemberYankee
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Kia Soul 1.6

Domyślnie

W Wielkopolsce musisz bardzo uważać zwłaszcza na auta z Gniezna, Leszna i Jarocina, ale mi naraził się również właśnie Wągrowiec - oglądałem tam jednego dnia dwie 147, sprzedawca zapewniał, że igły, na zdjęciach piękne, a obie były w takim stanie, że gdybym przejechał przez całą Polskę to cholerny handlarz by oberwał... Nie mówię nie, ale moim zdaniem nie warto tłuc się kilkaset kilometrów po naszych wspaniałych drogach żeby trafić na takie egzemplarze na jakie ja trafiłem. Na Twoim miejscu chcąc jechać po czerwoną Alfę wybrałbym kilka egzemplarzy w okolicy i obejrzał parę sztuk, na wypadek, gdyby ta z ogłoszenia okazała się padłem, na co moim zdaniem jest spora szansa.

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Jest: Skoda Superb 2.0 TDI. Było: 159 SW 1,9 JTD AR 147 1.9 JTD 16V 170 KM 2003 r. Passatto B5 1.8

Domyślnie

Cytat Napisał PewienPan Zobacz post
    Pan napisał, że silnik rewelacja, opony przód nowe, blacha zero rdzy akumulator nowy, do zrobienia zderzak przedni skleić i pomalować ok 250zl. Można ryzykować ? Ktoś może z tego rejonu i coś wie.
    250 to chyba za samo ściągnięcie i sklejenie

Użytkownik Rowerzysta Avatar PewienPan
    Mieszka w
    Suwałki
    Auto
    Alfa Romeo 166 2.4 175 20v

Domyślnie

Zadzwoniłem, wypytałem i odpuszczę. W papierach 115km ale jego syn wziął na hamowanie i wykazało 177km i nawet nie wiedzą czemu. Odpuszczę sobie i dalej będę szukac..

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Jarocin, Poznan
    Auto
    Alfa 147 1.9 jtdm 16v 150km fl, Alfa Giulietta 2016 1.4 M-Air.

Domyślnie

Co do Jarocina to sobie wypraszam. Chodziło Ci chyba o Pleszew. Szukaj dalej moim zdaniem.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia