Witam! Mam pytanie padl mi silnik w mojej alfie gtv 2.0 TS na allegro znalazlem silnik 1.8 TS od alfy 145 i dlatego mam takie pytanie czy silnik bedzie psaowal bez przerobek? Pozdrawiam![]()
Witam! Mam pytanie padl mi silnik w mojej alfie gtv 2.0 TS na allegro znalazlem silnik 1.8 TS od alfy 145 i dlatego mam takie pytanie czy silnik bedzie psaowal bez przerobek? Pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 02-11-2010 o 18:29
powinien bez problemu![]()
i w Gtv i w 145 jest taki sam silnik montowany wiec nie bedzie problemu![]()
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
witam mi tez padl silnik w gtv zakupilem cale autko ( alfke 146 ti ) cala wymiana serca poszla jak z platka wszystko to samo kazda wtyka itp tyle ze tez 2,0 sprawdz wtyki to wazne jak zaczniesz sie bawic elektryka to bedziesz mial nerwowke , ( pytanko jak niby padl twoj motor ? , u mnie prowadnica zaworu pekla poszla na tlok noi zawory , wina poprzedniego własciciela rozgryzlem sprawe zwracac duza uwage przy zakupie na mise w jakim stanie czy nie spawana np . silniczek ktory ma teraz jak dzwon dobrze trafilem cale auto kosztowalo mniej niz silnik na allegr ) POZDRAWIAM