Witam szanowne koleżanki i kolegów. Mam problem z zamykaniem z pilota centralnego zamka. Zaczęło się od tego, że przestał działać przycisk otwarcia bagażnika w panelu deski rozdzielczej ale ponieważ otwierał się z pilota, zbagatelizowałem to. Oczywiście, kiedy bagażnik był pełny po zakupach, przestało działać otwieranie bagażnika z pilota. Masakra! Do czego zmierzam, oczywiście baterię w pilocie wymieniłem na nową, nie działa nic, pomimo "mrugającej" diody. Dokładnie, to po wyjęciu baterii i włożeniu na nowo, czasami zdarza się, że zaskoczy - ale raz, albo dwa i koniec. Mam tylko jeden kluczyk .Miałem już z tym pilotem "przeboje" wcześniej - raz działał z 5-u metrów, drugim razem z 30 cm, wymieniłem już obudowę, dalej to samo - więc poszedłem na łatwiznę i kupiłem uniwersalną centralkę sterowaną pilotem , tylko nie wiem gdzie się wpiąć. Wiem, że sygnał do siłowników zamka wysyła body komputer i wiem, że ten temat był już poruszany - przeczytałem wszystko - znalazłem nawet post, gdzie wszystkie złącza body kompa z AF 147 były opisane - tyle, że jam mam body kompa jak na fotkach - jakiś inny niż normalnie w 147. Ja po prostu mam takie szczęście. Prośba więc ogromna, może ktoś z was napisze, które styki w jakim złączu odpowiadają za sterowanie centralnym zamkiem w drzwiach i bagażniku z tego kompa z fotek (zdjęcie znalazłem w necie ale mój komp wygląda dokładnie tak samo). dzięki z góry za pomoc!