Witam.
Po wymianie rozrządu i regeneracji głowicy samochód stracił moc bierze olej i podczas jazdy pojawił się zgrzyt w okolicach rozrządu. Coś się posypalo? Czy mechanik źle go poskladal? Co myślicie?
Witam.
Po wymianie rozrządu i regeneracji głowicy samochód stracił moc bierze olej i podczas jazdy pojawił się zgrzyt w okolicach rozrządu. Coś się posypalo? Czy mechanik źle go poskladal? Co myślicie?
myślę że wyłącz silnik, laweta, rozbiórka do weryfikacji
...
Tak bd trzeba zrobić. Już pomijam fakt że płyn z zbiornika leci na asfalt i po 50 km odkrycia się śruba z klawiatury
zostań i patrz na ręce mechanikowi co to robił. Ja bym w ogóle zawiózł to gdzie indziej ale rozumiem, że zapłaciłeś $$$ to będziesz chciał to na gwarancji ogarnąć.
No wiesz co gość wziął 3100zł i auto stało u niego 6 tyg. Nie odpuszczę mu tego
- - - Updated - - -
Ile się da to na GW ale biorę pod uwagę inny warsztat
Pełna profeska warsztat. Podeślij adres dla potomnych, będzie wiadomo gdzie omijać.
"Grafi" PHU Małgorzata Kroemeke-Nosalik
ul. Kłodnicka 52
40-702 Katowice
woj. śląskie.
OMIJAJCIE TEN PSEŁDO WARSZTAT Z DALEKA. Byłem u innego mechanika nierozbierajac auta stwierdził: wycieki płynu chłodniczego powód był taki że ważę były nie dokrecone. A utrata mocy spowodowana jest tym że rozrząd poskladali krzywo każda rolka skierowana w inną stronę i spaliny cofaja się do silnika.
- - - Updated - - -
Ciekawe czy jak pojadę po świętach do tych partaczy czy wezmą za to jakaś odpowiedzialność czy spotkamy się w sądzie
Zapytaj jakiej marki mają blokady do ustawiania rozrządu![]()
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
Tak mam zamiar zrobić po sylwestrze oddaje samochód do Normalnego Warsztatu. A z tym pseudo mechanikiem zaczynam wojnę o kasę nie puszczę ponad 3tys.