-
Użytkownik
Jestem NOWY - nie krzyczcie!
Witam AR 159 SW 1.9 jts 2006 r.
Witam wszystkich Alfamaniaków.
Od poniedziałku jestem posiadaczem AR 159 SW 1.9 jts 2006 r. Ale może od początku... Rozglądałem się z żoną za jakimś kombikiem w dostępnym dla nas przedziałem gotówkowym, nawet nie myśleliśmy o alfie. W grę wchodził opel astra 3 kombi albo ford focus mk2. Co do focusa, przed liftem troche lipa z wyglądem, po lifcie za drogi. Opla odradził mechanik. I tak szukamy i szukamy, aż w końcu znalazłem (przypadkiem) AR 159 w odpowiadającej nam cenie. Zakochałem się od razu, żonce też się podoba duuuużo bardziej niż wymienione wyżej marki (ma pazur). Ale pierwsza myśl...... o Alfa Romeo słyszało się różne żarty. I tak trafiłem na forum alfaholików, trochę się poczytało i wyszło, że w cale nie jest tak źle ale trzeba dbać. W autku zakochałem się od razu, nawet nie przypuszczałem że jest w moim zasięgu (podobało mi się od dawna). Telefon, umówienie spotkania, wycieczka z mechanikiem i już stoi pod moim blokiem. Teraz trochę muszę jeszcze do niej włożyć i będzie malina. Pozdrawiam wszystkich z Alfaholików.
Wesołych Świąt
Ostatnio edytowane przez Boster ; 23-12-2016 o 19:02
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia