Może ktoś sprawdzić sprawdzić u siebie jedną rzecz, najlepiej w wersji poliftowej, na normalnym radiu bez nawigacji?
Chodzi o następujący przypadek: wkładamy pendrive'a, ustawiamy piosenki np. z drugiego katalogu, wyłączamy silnik i radio, rano lub po kilku godzinach włączamy i powinno zacząć grać od tego, na czym skończyło poprzednio.
U mnie czyta wtedy wszystko od nowa i zaczyna grać od pierwszego katalogu, tak jak po włożeniu nowego pendrive'a, a dodatkowo podczas próby użycia systemu głośnomówiącego jest komunikat, że "trwa inicjalizacja systemu głośnomówiącego" i tak trwa kilka minut.
Ciekawostka: jak włączę rano radio przyciskiem, a potem silnik, to czasem jest dobrze, a jak włączę od razu silnik (mam ustawione automatycznie uruchamianie radia), to wtedy pamięć się resetuje i radio zachowuje się jak wyżej.
Natomiast po włączeniu radia po godzinie czy dwóch jest normalnie, tak jak mi się wydaje, że było wcześniej, to znaczy zaczyna grać od tego na tym skończyło.
Dam sobie rękę uciąć, że przed wymianą radia nie było takich anomalii, ale może nie zwróciłem uwagi.