Witam kolegów, czy ktoś ostatnio sprzedawał monolity kat albo dpf od alfy z silnikiem 1.9 i mógłby napisać na ile mu wyceniono?
Pozdrawiam
Witam kolegów, czy ktoś ostatnio sprzedawał monolity kat albo dpf od alfy z silnikiem 1.9 i mógłby napisać na ile mu wyceniono?
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez grzesiek1193 ; 24-01-2017 o 19:50
Co Ci da tak informacja? Raczej mało. Cena zależy od zawartości metali szlachetnych, którą mierzy się indywidualnie. Poza tym w różnych częściach kraju są różne ceny. Więc rozrzut może być od 50-300 zł.
Da mi tyle że przy sprzedawaniu będę wiedział czy mnie ktoś nie chce naciągnąć. A mam do sprzedania parę sztuk . Kilka lat temu ludzie się wypowiadali że sprzedawali kat + dpf po 500-600 mi na 200 wyceniają więc chce zbadać dokładniej temat.
DPF nie jest nic wart to za co płaca to katalizator, który znajduje się w puszcze razem z DPF.
Dpf też skupują ,najpierw robią analizę xrf.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
606 448 685
Zadzwoń pod ten numer. Podasz gościowi numery te wybite na DPF i Kat i Ci wyceni. Ja swój sprzedawałem gdzieś w kwietniu i uzyskałem za niego 450 zł bodajże. Wszystko zależy od numerów seryjnych. Z tych numerów telefonów które są w necie ten gościu z tego numeru najwięcej płacił.