Cześć zauważyłem że w Alfie przetarła mi się puszka obok filtra powietrza. Z lektury doszedłem że to tłumik szmerów do czego służy? Nie wiem jak długo już tak jeżdżę czymś to grozi? Owa puszka przetarła się od oplotu plastikowego przewodu.
Cześć zauważyłem że w Alfie przetarła mi się puszka obok filtra powietrza. Z lektury doszedłem że to tłumik szmerów do czego służy? Nie wiem jak długo już tak jeżdżę czymś to grozi? Owa puszka przetarła się od oplotu plastikowego przewodu.
Dołączę się do pytania,ją chwilowo to zakleilem. Zastanawiam się czy tego nie usunąć i zakleić to żywica.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
chodzi o to by zasysane powietrze mniej hałasowało można wywalić jak komuś się popsuło ale powietrze zaciągane będzie glosniej
Daje to jakiś fajny efekt ?
wiekszy swist zasysanego powietrza w niektórych autach zaobserwowana poprawa elastyczności, np golf 2 ma zwezke w tym tlumiku tzw trabke i po usunieciu poprawia się elastycznosc czyli przebieg momentu w jtd da pewnie wiecej powietrza i jak wspomnialem wiekszy swist turbo