Witam !
Mam maly problem jakis czas temu popsul mi sie mechanizk uszoszenia i opuszczania szyby postanowilem wiec ze sam sproboje sobie to naprawic po zdemontowaniu obicia drzwi i wyjeciu mechanizmu szyby okazalo sie ze ulamaly mi sie plasticzki ktore trzymaja ten prostokont jezdzacy po prowadnicy "http://imgur.com/a/b8LRd" (o te plasticzki chodzi). zamowilem wiec sobie caly nowy mechanizm wymienilem go ucieszylem sie ze tak sprawnie mi poszlo podlaczam przycisk unoszenia / opuszczania szyby a tu dupa mechanizm byl opuszczony na sam dol po tym jak wpiolem szybe w ten prostokoncik w momencie naciskania unoszenia szyby w gore szyba idzie normalnie ale dochodzi tylko do polowy po czym takjkaby silniczek slabo zaczynap racowac a szyba zaczyna mi sie wyginac ;/ oco moze chodzic ? mechanimz jest sprawny glownym problemem jest to ze szyba sie wygina i poprostu blokuje mozliwosc uniesienia jej wyzej w momencie kiedy ten hechanizm odepne i unosze szybe recznie to normalnie unosi sie do gory.
Przepraszam ze tak chaotycznie ale chcialem jak najszybciej napisac jaki mam problem aby mi z glowy nie wylecialo to co mam napsiac
Pozdrawiam !