Witajcie, zakupiłem wahacze wleczone firmy Fast. Wydaję mi się, że te tuleje powinny być w lewym i w prawym wbite tak samo, zobaczcie na zdjęcia. Tak ma być?
Witajcie, zakupiłem wahacze wleczone firmy Fast. Wydaję mi się, że te tuleje powinny być w lewym i w prawym wbite tak samo, zobaczcie na zdjęcia. Tak ma być?
Taką padlinę kupiłeś, że za jakiś czas znowu będziesz wymieniał...
Dzięki ;d Przekonam się na własnej skórze. Tylko na razie mi chodzi czy w ogóle te tuleje są dobrze założone, bo nie wiem czy reklamować czy rozkręcać już samochód.
to jak juz, to dokup tuleje poliuretanowe, wmontuj je i będziesz miał piękne wahacze na lata.
Pomyślę nad tym. No ale jak wtedy właśnie wprasować tuleje? Czy ten kąt mocowania wahacza do podłogi o którym pisałem ma znaczenie?
Ma znaczenie, ma być tak jak fabryka nakazała. Wzór masz na swoim aucie![]()
wymieniałem te tuleje bo to jedyny wahacz który nie opłaca się kupować i po zdjęciu starych wprasowywałem nowe tak żeby były w identycznym położeniu jak stare. To co kupiłeś to jakiś bubel bo jak będziesz zakładał to przypuszczam że mocowanie tulei nie ułoży się ładnie i ciężko będzie ją przykręcić do podwozia bo zrobi się coś w stylu klina.