Witam!
Nie znalazlem, zeby Alfa Romeo sprzedawalo oryginalne (dedykowane) relingi dachowe i box dachowy.
Macie jakies konkretne, rekomendowane modele? W innych autach uzywalem Thule i bylem bardzo zadowolony.
Witam!
Nie znalazlem, zeby Alfa Romeo sprzedawalo oryginalne (dedykowane) relingi dachowe i box dachowy.
Macie jakies konkretne, rekomendowane modele? W innych autach uzywalem Thule i bylem bardzo zadowolony.
Relingi to musza być OEM ale bagażnik - belki możesz kupić Thule i akurat taki mam do sprzedania![]()
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Podaj model i cenę, o ile można.
[MENTION=76489]Peterr[/MENTION] gdyby p0w0 nie zdecydował się na zakup, to chętnie zrobię to ja. W jakim stanie są belki? Możesz wrzucić zdjęcie?
Ostatnio edytowane przez McStadt ; 02-11-2019 o 12:34
Dziekuje za odpowiedz. Dla mnie do Warszawy troche za daleko.
Diler Alfa Romeou ktorego kupowalem swoje Stelvio wyslal mi oferte na "Pakiet zimowy1: Thule" (mocowania dachowe, relingi, box dachowy) za ok 2800zl oraz na "Pakiet zimowy2: Pakiet1 + ogrzewanie postojowe elektryczne" za ok 8000zl.
Odbiegajac troche od tematu, w innych autach takie ogrzewanie kosztowao polowe tej ceny. Alfa tutaj nie jest zbyt popularna i nie moge znalezc dedykowanego systemu ktory moge kupic i zamontowac samemu.
Ogrzewanie postojowe sprawdza się dobrze w dieslu![]()
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Tutaj, gdzie mieszkam jest popularny wariant elektryczny ”kùpe”. Grzalka do silnika albo na obiegu plynu chlodniczego i wiatrak (ok. 1500W) do kabiny. Gniazdka z timerami sa praktycznie wszedzie.
Bardzo wygodna rzecz przy ujemnych temperaturach.