Dzień dobry,
w związku z zakupem 145tki postanowiłem zarejestrować się na forum celem zdobycia informacji oraz poznaniu lepiej swojego samochodu i mojej pierwszej Alfy.
Chciałbym przywitać się i pozdrowić wszystkich forumowiczów oraz podziękować za waszą wielką pracę dzięki której mogłem się wiele dowiedzieć.
Nie widuje tych samochodów na drodze zbyt często a w zasadzie to wcale, co skłania mnie do rozmyślań o tym czy mój egzemplarz nie jest już jednym z ostatnich?
Przebieg śladowy ok 81000, 1,4 Twin Spark, rok 2000. Czerwona Włoszka chowana w garażu przez starszego Pana którego znam od lat i który chciał aby trafiła w dobre ręce.
Jeżeli uda mi się to chciałbym zachować ją w jak najlepszym stanie jednocześnie używając jej jako daily przez kilka ciepłych miesięcy by móc nacieszyć się jej posiadaniem
Nie mam jeszcze zbyt dobrych zdjęć, ale pokaże to cudo w najbliższym czasie, a przy okazji powitania muszę spytać czy Śląska/Zagłębiowska grupa organizuje w tym roku jakiś zlot? (oczywiście gdy będzie już wolno)...