Dzisiaj po zapaleniu auta nie zapaliło się pokrętło od przełączania trybu jazdy w stelvio.
Nic nie ragowało nawet po wyłączeniu silnika.
Czy ktoś miał taki problem w silniku 2l benzyna 280koni ?
Dzisiaj po zapaleniu auta nie zapaliło się pokrętło od przełączania trybu jazdy w stelvio.
Nic nie ragowało nawet po wyłączeniu silnika.
Czy ktoś miał taki problem w silniku 2l benzyna 280koni ?
Żona miała, tez 2.0 benzyna i 280kM - wizyta w serwisie, cos tam zresetowali chyba i jest ok.
Ten sam problem u mnie. Serwis wymienil pokretlo na nowe. Podobno czesta usterka.
Raz miałem podobnie, pokrętło było podświetlone, lecz nie przełączało trybów. Pomogło odpięcie aku.
Też tak miałem - brak podświetlenia, nie przełączało trybów jazdy. Przełącznik monostabilny. U mnie wymienili pokrętło.
odłącz aku, one się zawieszaja, a zasilanie dostają cały czas.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.