Cześć,
Podczas wyjazdu, zmieniałem płytę w radiu i nie zauważyłem betonowego murka. Wgniotlem bok i drzwi. Orientuje się ktoś jaki to może być koszt? Czy konieczne są nowe elementy? Mito 2011. Kurde zawsze coś...
Cześć,
Podczas wyjazdu, zmieniałem płytę w radiu i nie zauważyłem betonowego murka. Wgniotlem bok i drzwi. Orientuje się ktoś jaki to może być koszt? Czy konieczne są nowe elementy? Mito 2011. Kurde zawsze coś...
Uaaa współczuję... Wymieniać nie ma tutaj co. Jedynie naprawa blacharsko lakiernicza... Ceny są mocno indywidualne. Najlepiej jak się uda to naprawę lakierniczą w systemie spot, czyli miejscową z cieniowaniem, tak aby nie lakierować całych elementów. Jednak to już musi ocenić lakiernik. Zawsze to cena mniejsza niż lakierowanie całych elementów.
Raczej to fachowiec musi oglądnąć i wycenić aniżeli garstka forumowiczów![]()
Brzydko jest to powgniatane
Bardziej jestem ciekaw czy coś takiego można szpachlowa. Jestem za granicą teraz, takie utrudnienie
Bardziej jestem ciekaw czy w 1000zl to idzie zrobić.
Napisałem, bo może jest tutaj jakiś fachowiec![]()
Najlepiej powyciągać pdr ile można, oczyścić do gołego, zalać epoksydem i jak najmniej szpachli... Wycieniować i gotowe. Jednak tysiak może być zbyt skromny. Ale ze zdjęć to tylko wróżenie...
Ten błotnik raczej da rade wyciągnąc pdr z tym dołem będzię problem to jest wredne wgniecenie takiego czegoś nie szlifuje się do gołej blachy trzeba to zmatowić wypełnić tam gdzie ubytek szplachlą jak to zjedziesz do gołego naruszysz powłokę Zn.Drzwi żeby nie szpachlować można kupić pod kolor.Nawet ten próg można wyciąc co pogięte dorobić reperaturkę nawet z blachy cynkowanej tylko do tego musisz mieć kogoś kto będzie dobrze spawał.Wszystko zależy jak chcesz to zrobić ale 1000zł może nie wystarczyć.