Cześć
Mam zamiar wykonać retrofit w swoich lampach w alfie 147 polift, kojarzy ktoś może temat? Jaki rozmiar projektora i jak to podłączyć? Bardzo proszę o pomoc, jest to bardzo ważnePozdrawiam
Cześć
Mam zamiar wykonać retrofit w swoich lampach w alfie 147 polift, kojarzy ktoś może temat? Jaki rozmiar projektora i jak to podłączyć? Bardzo proszę o pomoc, jest to bardzo ważnePozdrawiam
A dlaczego nie zamontujesz po prostu ori xenon z nowym odbłyśnikiem i dołożysz lub nie poziomowanie na wahaczach?
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
"You cannot be a true petrolhead until you've owned one... it's like having really great sex that leaves you with an embarrassing itch." Jeremy Clarkson o Alfa Romeo
Po prostu mam już plan jakiś w głowie na mniej seryjne lampy i wybrane już projektory, problem jedynie w rozmiarze i samym podłączeniem (ale to najmniejszy problem pewnie)
Podłączenie to rzeczywiście małe [emoji481]kiedyś przerabiał światła chyba Proxim@r albo Quki. Poszukaj na forum postów o hid-ach.
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
"You cannot be a true petrolhead until you've owned one... it's like having really great sex that leaves you with an embarrassing itch." Jeremy Clarkson o Alfa Romeo
Super, jutro sprawdzęMoże coś tam znajdę o rozmiarze
![]()
Odgrzeje lekko temat, około rok temu podjąłem się włożenia soczewek w lampy przed lift. Zadanie nie było trudne a na zdjęciach "efekty". Reflektory nie parują, wszystko działa dobrze.
![]()
Jeżeli chodzi o zestaw HIDów to jest Lago z alledrogo o temp. 4300k. Jak znajdę foto to wrzucę jak to świeci w nocy. Soczewki bixenon z ali za około 90zł.
Jak ktoś ma jakieś pytania to pisać, chętnie odpowiem/ nakieruję na właściwe tory![]()