Witajcie, gdzie znajdę na Śląsku lub w najbliższych okolicach województwa osobę, która będzie w stanie wymienić radio w 159 oraz założyć i podłączyć kamerkę cofania wraz z wideorejestratorem do tego radia?
Witajcie, gdzie znajdę na Śląsku lub w najbliższych okolicach województwa osobę, która będzie w stanie wymienić radio w 159 oraz założyć i podłączyć kamerkę cofania wraz z wideorejestratorem do tego radia?
Samemu na stacji też samemu lejemy paliwo. Jak kupiłeś dedykowane radio. To wpinasz i jedziesz. Skoro przeszedłeś rejestrację na grupie forum to i z radiem sobie poradzisz
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
EGR - OFF
klapki - OUT
DPF - ON
Zależy z tą stacją, na Orlenie jest obsługa i czasami się może przydać, nie tak dawno byłem świadkiem jak gościu zalał powyżej 20l benzyny do C30 w dieselu
A co do tematu, jak byś chciał się za to zabrać sam i masz blisko do Jaworzna, to mogę ci pożyczyć haki do wyciągnięcia radia w 159 (o ile nie masz nawi). Ale da się też bez nich jakimiś drutami załatwić sprawę![]()
Toyota Corolla TS 1.8 2023, Rover Mini 1991 1275
Ex: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm 2011, Alfa Romeo 164 2.0 V6TB 1995, Honda Civic VIII 1.8, Seat Leon ST FR 1.4TSI 2017, Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 2007 berlina, Fiat Stilo 1.4 MW 2007