Dziś zauważyłem że podczas hamowania nie świeci się 3-cie światło stop. Po sprawdzeniu na postoju okazało się że nie świeci tylko górny stop a te w lampach świecą normalnie. Czy ktoś z was miał taki problem?
Dziś zauważyłem że podczas hamowania nie świeci się 3-cie światło stop. Po sprawdzeniu na postoju okazało się że nie świeci tylko górny stop a te w lampach świecą normalnie. Czy ktoś z was miał taki problem?
Ja mam tez taki problem(fakt ze w 166 ale to prawie to samo) u mnie do wymiany sa wszystkie zaroweczki 3 stopu (12 szt ). Koszt jednej 2zl ale najpierw sprawdz po nacisnieciu stopu dohodzi tam prad.
Siema! Ja miałem podobny problem też stop mi 3 nie świecił sprawdziłem żarówki miałem jedna spaloną(ok 2 zł sztuka tak jak kolega piotrek pisze) tyle że po wymianie jakiś czas stop świecił po czym przestał jak mierzyłem napięcie to dochodziło 5 V czyli możliwe zwarcie rozwiązałem to bardzo prosto pociągnełem kabel do stopu w lampie i teraz chodzi jak w fabryce może to Ci coś pomoże jeśli masz taki problem co ja miałem ! Pozdro !
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km