Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Dołożenie przedniej kamery

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Auto
    Giulia 2.0 280

Domyślnie Dołożenie przedniej kamery

W związku z licznymi odpryskami planuję wymianę szyby czołowej. Obecnie mam szybę bez wycięcia na kamerę przednia do obsługi automatycznych świateł drogowych, czytania znakow itp. więc przy okazji wymieniłbym na odpowiednią szybę i dołożył kamerę. Ktoś może przerabiał temat i jest w stanie powiedzieć czy są wszystkie potrzebne wiązki, czy można dołożyć używana kamerę no i czy nie ma problemu, żeby aktywować kamerę w MES, bo same dodatkowe opcje to nie problem.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

Da się zrobić. Wiązki o ile kojarzę nie są kompletne (ktoś dokładał - brał ode mnie kamerę i coś tam z nim gadałem), do tego jeszcze o i ile pamiętam był problem, że szyba nie miała takiej grzałki (może aftermarket była szyba i założenie że przełoży się?). Do tego musiałbyś zmienić manetkę - jakby co nowe mam na sklepie shop.stuff4car.com zarówno Giulia jak i Stelvio. Z resztą kamerę chyba też mam jeszcze przedlift ze swojego auta (wymieniałem na polift w ramach zrobienia z niej funkcjonalnie pełnego polifta z wszystkimi asystentami). Jeśli ode mnie te 2 rzeczy kupisz to Ci poszukam schematu oraz co trzeba zmienić w proxi. Przy okazji będziesz mógł aktywować auto high beam
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Auto
    Stelvio 280

Domyślnie

Cytat Napisał epsonix Zobacz post
    . Przy okazji będziesz mógł aktywować auto high beam
    Co to jest?

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Auto
    Giulia 2.0 280

Domyślnie

Automatyczne swiatla drogowe, czyli w skrocie jak cos jedzie z przeciwka to sie same na chwile wylacza i potem włączą. A w jakim celu potrzebna byłaby wymiana manetki ?

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

Do ldw przycisk oraz do auto high beam ori bez kdw nie dziala
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.