Czajniczek do regeneracji lamp. Właśnie wypróbowałem tą metodę regeneracji na swojej Julce i z czystym sumieniem bardzo polecam bo efekt jaki uzyskałem jest niesamowity! Po obejrzeniu filmików na You Tube nie bardzo wierzyłem, że metoda ta daje aż taki efekt i postanowiłem sam ją sprawdzić. Niewiele ryzykowałem bo reflektory były w stanie tragicznym i gorzej być już nie mogło. Wcześniej nosiłem się już z zamiarem kupna nowych no ale wiadomo, że to duży koszt a z pieniążkami ciągle cienko. Na tą chwilę jest już po problemie bo leflektory wyglądają jak nowe i to za niewielkie pieniądze plus trochę pracy własnej.Zestaw ten do regeneracji zakupiłem na allegro w cenie około 100zl. W komplecie jest wszystko co potrzebne czyli: papiery ścierne, kubeczek z dwoma pokrywkami, preparat do regeneracji,końcówka do wiertarki oraz dokładna instrukcja krok po kroku w języku polskim. Z praktyki mogę stwierdzić iż czym sumienniej przyłożymy się do szlifowania tym lepszy efekt końcowy. Szczerze polecam ten produkt. Dodam jeszcze, że płynu w zestawie spokojnie wystarcza a jeśli ktoś ma do regeneracji więcej lamp to można go za nieduże pieniądze dokupić oddzielnie.