Mam podgrzewane siedzenia w moje AR 156 no i niestety nie działają co może być tego powodem że nie działają? Pomóżcie
Mam podgrzewane siedzenia w moje AR 156 no i niestety nie działają co może być tego powodem że nie działają? Pomóżcie
a jakie objawy ze nie działa? jak włączysz to świeci sie dioda? z lewej strony przy regulacji fotela?
ja mam tez podgrzewane i tak aż tego nie czuć dosłownie , ale jednak jak sie nagrzeje to ciepło w tyłek myślę, ze nie nagrzewa się do więcej niż 35stopni ten fotel
Ja te z mam problem z podgrzewaniem. Diody świecą, ale fotele są zimna;/ wyczytalem, że może to być np wina uszkodzonych włączników - rozebrać i przeczyścić?
DolnySlask - Boleslawiec. Zgorzelec. Jelenia Gora
Chetnie Pomoge w zakresie:
AlfaDiag FiatEcuScan MultiEcuScan - diagnostyka
MPPS KWP2000 Galletto - zgrywanie map paliwa
STAG KME - instalacje LPG
przy jednym dioda świeci a przy drugi nie i ani jeden nie grzeje![]()
hm no nie wiem ja się zastanawiam czy teraz u mnie one działają, hm trzeba by było mieć termometr laserowy i sprawdzić faktycznie jak to jest.
Cześć
Ja właśnie rozebrałem swoje fotele zrobiłem tzw. skalpsciągnąłem skóre.
W fotelu Kierowcy miałem przerwane dwa przewody nie lutowałem ich tylko zrobiłem je na sztuke.
Mój błąd bo po kilku dniach przestał grzać. To samo było z fotelem pasażera tylko że jego zlutowałem bo jeszcze nie było tak zimno i się nie spieszyłem. Swój fotel rozbiore jutro i będę go lutował więc jak chcecie zrobie fotki i opisze krok po kroku jak co i gdzie trzeba zrobić i odkręcić.
Apropo diód one będą świeciły nawet jak będziecie mieli oberwany przewód podgrzewanych foteli. Nie będą grzały a dioda i tak będzie świeciła.
Pozdrawiam Kuba.
no mógłbyś zrobić fotki pomogło by to bardzo![]()
Też przyłączam się do prośby o fotki, bo od pół roku się do tego przymierzam ale zawsze coś pilniejszego wyskoczya zima tuż tuż ;/
Ostatnio edytowane przez wiluxx ; 12-10-2009 o 10:04
AR 156 1.8 TS '98 MOD0.66 SportPack 3 + LPG STAG-4 plus + MJ
Pod dupskiem masz taki, nazwijmy to "czujnik nacisku". Jakieś 10-12cm od oparcia. Włącz podgrzewanie, naciśnij dłonią i sprawdź czy się nagrzewa.
U mnie też coś świra dostaje fotel. Raz grzeje, innym razem nie. Jak naciskam ręką to działa, a jak posadzę moje 4 litery to już różnie.
Dajcie jakieś foto jak wygląda ten "czujnik nacisku", ew. jak się do niego dobrać?
dajcie spokój z tymi podgrzewanymi fotelamiU mnie nawet nie chce mi się sprawdzać czy to działa... Od podgrzewania d... najwyżej można bezpłodnym zostać... Tak więc nie używam i nie będe używał podgrzewania foteli i Wam też to radzę...
![]()