-
Emeryt
Fachowiec
AROC UK Magazine
Klub AROC z UK wysłał mi papierowy numer swojego miesięcznika.

Link: http://aroc-uk.com/index.htm
W środku:
-cała kupa reklam usług związanych z Alfa Romeo
-kontakty do klubów regionalnych, klubów danych modeli (cala strona konktaktów!)
-newsy o Alfa Romeo, newsy z innych klubów, imprez. newsy zarówno o nowych wersjach Mito, jak też o wystawach legendarnych modeli
-wyniki konkursu foto
-przegląd pozycji książkowych
-listy od czytelników (m.in. od Pawła Magdziarza z Polski, który startuje w jakichś mistrzostwach na Torze Poznań w Alfie GTV)
-testy nowego silnika 159
-Artykuł o Alfie TZ, ze zdjęciami, Alfa należy do Iana Skailesa
-relacje ze spotkań na terenie całej Wielkiej Brytanii.
-Mega zdjęcie Giulietty Spider
Później wrzucę
(nie mogę znaleźć zdjęcia z gazety, ale jest inne z tej sesji, tutaj można zobaczyć: http://www.flickr.com/photos/steveoliver/ )
-opis prototypowej Alfy Carabo, ze zdjęciami klubowicza
-artykuł "odwiedzamy myjnie" 
-artykuł "z pamiętnika liverpoolskiego kierowcy"
-ogłoszenia drobne
-terminy spotow i innych eventow wszystkich klubów regionalnych, w tym również spotkania cykliczne
Magazyn kosztuje niecałe 4 funty. Duża cześć to róznego typu listy od czytelników. Mimo to gazeta jest bardzo fajna. Bo gdzie można pooglądać zdjęcia TZ, Carabo, Giulii, SZ, Montreala, Giuliett itp itd. To nie są zdjęcia z biura prasowego, tylko klubowicze z UK sami jeżdżą po całym świecie i fotografują Alfy. Do tego robią to bardzo dobrze.
Już patrząc na samą okładkę od razu wiadomo, że miłośnicy w UK wiedzą, że Alfa to nie tylko 156, Common Rail i Pizza. Jak się patrzę na fotki spotów z UK to zaczynam zazdrościć naszym emigrantom... ;(
Nie będę wrzucał skana, bo to by było nie w porządku, wobec tych ludzi. 4 funty to 20 zł, pewnie większość wydaje więcej na piwo, więc zachęcam do zakupienia przynajmniej jednego numeru. Ja bym tych 20 zł nie żałował
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 20-10-2009 o 15:30
-
chyba sobie zafunduje, może akurat jakiś spocik kolo Oxfordu będzie się organizował
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia