witam wie ktos moze jak krok po kroku zdjac zdezak przedni ze 166 prosze o pomoc z gory dziekuje
witam wie ktos moze jak krok po kroku zdjac zdezak przedni ze 166 prosze o pomoc z gory dziekuje
nie wiem czy wszystko dobrze zapamietałem bo raz juz miałe przyjemosci sciagac zderzag a wiec tak od spodu sa o ile dobrze pamietam 6 śrub widac je w sumie odrazu nastepnie trzeba sciagnac nadkola plastkiowe po obu stronach i tam jak masz łacznienie błotnika z karuseria masz po 3 albo 4 sruby wzdłuz tego łaczenia po obu stronach jak cos pomyliłem lub zapomniałem dodac to poprawcie bo poprostu juz nie pamietam dokładnie
więc :-) załatw sobie przedłużkę giętką około 30 cm.... tak jak belka idzie od lewej do prawej to do niej jest zderzak przykręcony...najgorzej od strony nadkoli tam się nawkur.......no.....miłej zabawy....:-)
trzeba rozkrecic rowniez skrzela z przodu tam znajdziesz 2 sruby ktore trzymaja zderzak a dalej tak jak koledzy napisali pod spodem srubki wkrecone w belke pod chlodnica i trzeba zdjac nadkola plastikowe przednie i odkrecic po 3 sruby mocujace zderzak z bloynikiem
dzieki koledzy wielkie ide w boj![]()