Moi drodzy,
Dość poważnie się kilka dni temu zdziwiłem jak zobaczyłem, że zawieszenie silnika - dokładnie łapa znajdująca się po prawej stronie przed kolektorem wydechowym, czyli praktycznie przed wzmocnieniem czołowym - lata mi jak "żyd po pustym sklepie". Samochód śmiga, wszystko jest cacy a ta cholera jest po prostu odkręcona. Włosy mnie się dzisiaj zjeżyły jak to zobaczyłem. Albo zgubiłem śruby mocujące, ale to raczej mało prawdopodobne, albo jakiś paprak mechanik, który wcześniej grzebał w moim auckie po prostu zapomniał to cudo przykręcić. Jak znajdziecie trochę czasu zróbcie mi proszę zdjęcie gdzie ta łapa jest przykręcona do bloku silnika bo za cholerę nie mam jak tego ustalić (niestety ePER oraz WM są bardzo niedokładne w tej kwestii) a chcę zdiagnozować jaka jest przyczyna tego stanu i to wyeliminować. Chętnie bym sam popatrzył jak to jest w TS'ie zorganizowane, ale nie mam w tej chwili we Wro żadnej dobrej duszy, u której mógłbym sobie popatrzeć na to zjawisko a i czasu nie mam zbyt wiele na kręcenie się po mieście. Pomożecie ?
Dodam jedynie, że przestudiowałem już wszystkie praktycznie zdjęcia na allegro i znalezione przy pomocy google'a. Niestety zarówno jedne jak i drugie do niczego się nie nadają![]()