Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Fotele skórzane - wymiana

seamaster
    Gość

Domyślnie Fotele skórzane - wymiana

Witam, posiadam Alfe 156 sedan po FL z materialowa tapicerka ktora niestety sie cholernie brudzi. Znalazlem oferte sprzedazy skorzanych foteli przednich i kanapy tylnej od alfy 156 modelu 2005 (moja jest z 2004). Jest to samochod w wersji angielskiej. Czy takie fotele beda bez problemu pasowaly do modelu z kierownica po naszej stronie? Bo, ze boczki drzwiowe to sie domyslam, ze nie ale na tym akurat mi nie zalezy. Pozdrawiam

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

O fotelach z anglika tutaj masz chyba wszystko: http://www.forum.alfaholicy.org/foru..._anglikow.html

Natomiast tak na przyszłość użyj opcji "szukaj" bo to ułatwia życie Tobie i innym. Pozdrawiam.

Użytkownik Alfista Avatar Andrzejsr
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    156sw 2.5V6, 166 3.2V6, 156 2.0TS 'cup'

Domyślnie

Cytat Napisał seamaster Zobacz post
    Witam, posiadam Alfe 156 sedan po FL z materialowa tapicerka ktora niestety sie cholernie brudzi. Znalazlem oferte sprzedazy skorzanych foteli przednich i kanapy tylnej od alfy 156 modelu 2005 (moja jest z 2004). Jest to samochod w wersji angielskiej. Czy takie fotele beda bez problemu pasowaly do modelu z kierownica po naszej stronie? Bo, ze boczki drzwiowe to sie domyslam, ze nie ale na tym akurat mi nie zalezy. Pozdrawiam

A jaki to masz materiał ? bo ja bym chętnie zamienił skórę (szara, 156sw 2004) na alfatex beżowy, tyle że nie na już - wiosna/lato.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Cytat Napisał Andrzejsr Zobacz post
    A jaki to masz materiał ? bo ja bym chętnie zamienił skórę (szara, 156sw 2004) na alfatex beżowy, tyle że nie na już - wiosna/lato.
    Całkowita racja. Sam mam Alfatex i poza tym, że jest czarny i widać na nim kurz itd, to ogólnie rewelacja.