od 1 do 15 marca jest promocja na olej Valvoline. Kupujemy 4 litry ale dostajemy 5 litrówDużo alfistów jezdzi na Valvoline więc informacja się moze przydać. Tak przynajmniej słyszałem w radio
![]()
od 1 do 15 marca jest promocja na olej Valvoline. Kupujemy 4 litry ale dostajemy 5 litrówDużo alfistów jezdzi na Valvoline więc informacja się moze przydać. Tak przynajmniej słyszałem w radio
![]()
fajnie ale gdzie mozna dostac taki olej ?? a jaka cena?
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Selenia jest chyba najlepsza do alf moim zdaniem
Tato lał selenie do 146 1.4 boxter i chodzila jak marzenie ;]
w silnikach moich obu alf są oleje valvoline.w 147 jtd zalałem pełen syntetyk zaraz jak ją kupiłem,natomiast w 156 TS na półsyntetyku przejechałem już ponad 40 tyś.km.
przez ten czas zużycie oleju przez silnik spadło do prawie do zera.
te oleje są zalecane własnie do silników starszych i z większymi przebiegami,redukują spalanie oleju.
moja druga ulubienica...
Dobra, od tego jest temat olej przyklejony
Gdzie ta promocja? Wszędzie, tzn. gdzie bym Valvo nie kupił to 5l dostane w cenie 4?
Ja też jeżdżę na Valvoline i zaopatruję się w niego tutaj: www.respect.krakow.pl tel: 12 260 45 40. Mają bardzo przyzwoite ceny na wszystkie oleje, smary, płyny itp, a do tego dowóz na miejsce! Np. zimowy płyn do spryskiwaczy -22* 5l 10,50zł
Polecam.
- Rafał
sprawdz w necie, najbliższy tobie punkt sprzedaży, strona valvoline pokazuje... u nas we Wrocku niektóre punkty sprzedają tylko hurtowo ale chyba w dwóch można kupić w detalu. Dzwonie, zamawiam, jadę, płace, odbieram i leje)
Maxlife 10w40 to znakomity olej. Półsytentyk, do silników powyżej 100 tys.