Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Ics

Sash
    Gość

Domyślnie Ics

Witam,

Miałem wczoraj niemiłą przygodę. Jechałem około 30km, przy 25 km przestała grać płyta i radio, nie było dzwieku, sam ics reagował na zmiany, tzn, zmieniał stacje i płyty, utwory itp, jednak nie wydobywał sie dzwięk z głosnikow. Zrezygnowałem więc z prób reanimacji i jechałem dalej, przy 30km wszystko zaczeło grac jak przed awarią. NIc nie naciskałem, nic nie kombinowałem, nie odpalałem na nowo samochodu(mój ICS potrafi się zawiesic przy rozruchu autka, co jakis czas i tylko ponowne uruchomienie samochodu potrafi go uruchomic), co może byc przyczyna takiego zachowania, było to oczywiście pierwszy raz. Dodam, ze mam przepalony bezpiecznik od klimy. a i jeszcze jedno, przy pogłaszaniu podczas tej "usterki", było słychać szum z głosnikow jak brałem na maxa, czyli potencjometr czy jak to się zwie działał.

lacky
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Sash Zobacz post
    Witam,

Miałem wczoraj niemiłą przygodę. Jechałem około 30km, przy 25 km przestała grać płyta i radio, nie było dzwieku, sam ics reagował na zmiany, tzn, zmieniał stacje i płyty, utwory itp, jednak nie wydobywał sie dzwięk z głosnikow. Zrezygnowałem więc z prób reanimacji i jechałem dalej, przy 30km wszystko zaczeło grac jak przed awarią. NIc nie naciskałem, nic nie kombinowałem, nie odpalałem na nowo samochodu(mój ICS potrafi się zawiesic przy rozruchu autka, co jakis czas i tylko ponowne uruchomienie samochodu potrafi go uruchomic), co może byc przyczyna takiego zachowania, było to oczywiście pierwszy raz. Dodam, ze mam przepalony bezpiecznik od klimy. a i jeszcze jedno, przy pogłaszaniu podczas tej "usterki", było słychać szum z głosnikow jak brałem na maxa, czyli potencjometr czy jak to się zwie działał.
    mam dokladnie to samo i nieweim co jest grane .podlaczalem wczoraj KTS i zero bledow

Użytkownik Fachowiec Avatar szerszeń
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    Astroserati | 407 coupe | Quattroporte

Domyślnie

Może tu pomóc upgrade firmware'u.
    Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T

Sash
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał szerszeń Zobacz post
    Może tu pomóc upgrade firmware'u.
    moge prosic o jakąś wskazówke, jak i co?

lacky
    Gość

Domyślnie

przyczyna zanleziona nie laczy pod kierownica gdzie ida kable od kierownicy do sterowania ics po poruszaniu kierownica gora dol wszystko dziala

Uprawnienia