Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Temat: immo..problem

zamorgdy
    Gość

Domyślnie immo..problem

Witam, na wstepie chcialem powiedziec ze przeszukalem oraz przeczytalem wiele postow na tym forum lecz nie uzyskalem odpowiedzi na nurtujace mnie pytanie i wystepujacy problem.

Posiadam od paru tygodni,
    Alfe Romeo 145
    1.4 Boxer 1997r.

Moja przygoda z immo zaczela sie ubieglej soboty gdy jechalem zalatwiac sprawy cos mnie zaniepokoilo. Ruszajac ze swiatel gazujac zgasl mi silnik nie wiedzialem co sie dzieje sprobowalem go odpalic raz 2 3 i nic odstawilem go na bok. Dzownie do znajomego [mechanika] powiedzial ze mam odlaczyc aku i za pare godzin powinnien dzialac ale powiedzial ze nie wie jak dlugo.. wrocilem nastepnego dnia probowalem odpalic i nic caly czas mrugal Alfa Code.. odlaczylem znowu akumulator i poszedlem w koncu po swietach we wtorek mialem udac sie do elektryka kolega przyjechal by mnie sholowac, podlaczylem aku i za pierwszym razem odpalilem.. jezdzilem pol dnia kombinowalem co z tym zrobic.. odpalal przez caly dzien wielokrotnie za 1 razem.. Dzis rano wsiadlem do samochodu ale juz nie zapalil [odlaczylem aku.] po 15 wrocilem z pracy podlaczylem i znow odpalil za pierwszym razem.. bylem u wielu 'specjalistow', kazdy mowi ze sie nie da albo nie potrafi i dalej jezdzilem i szukalem.
    Nie mam karty z kodami. Najlepiej wywalil bym ten immo ale nikt sie tego nie chce podjac bo mowi ze nie potrafi.. myslalem tez o dorobieniu klucza i o jakichs zmianach sterownikow..
    Czy ktos mial ten problem i potrafi mi pomoc dac jakis namiar i napisac jakie koszta sa takiej imprezy?
    Czekam na odpowiedzi, z gory pozdrawiam

Użytkownik Maniak resoraków Avatar aquarius01
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    Lancia Phedra 2.2 JTD 2003

Domyślnie

Cytat Napisał zamorgdy Zobacz post
    Czy ktos mial ten problem i potrafi mi pomoc dac jakis namiar i napisac jakie koszta sa takiej imprezy? Czekam na odpowiedzi, z gory pozdrawiam
    No to powiem krótko - kiepsko czytałeś posty na tym forum. Niedawno był taki temat i skończył się szczęśliwie i jak byś ten wątek przeczytał to odpowiedziałbyś sobie dokładnie na nurtujące Cię pytania typu gdzie i za ile o odzyskaniu kodu elektronicznego również byś się dowiedział, tak więc przeszukaj to forum lepiej bo drugi raz tych wywodów pisał nie będę a ostatni wpis w tamtym wątku był jakiś tydzień temu
    Ostatnio edytowane przez aquarius01 ; 07-04-2010 o 20:17
    Pozdrawiam
    Zbyszek
    Lancia Phedra 2.2 JTD 2003 była AR 145 1.6 TS 1997