Pisałem już na ten temat, ale nie mogę odnaleźć tego tematu więc napiszę wszystko od nowa. Miałem w aucie rezerwę, pewnie nie pierwszy raz, odpaliłem auto chwilę pochodziło (miało nierówne obroty) i padło. Ponowny rozruch dał efekt niestabilnej pracy przez kilka sekund, a potem już nie odpaliła. Auto zostało sprawdzone pod względem technicznym, tj. paliwo dochodzi do filtra powietrza, pompa wtryskowa ma b. dobre ciśnienie, ale pomimo tego paliwo do wtryskiwaczy nie dochodzi. Samochód został także podłączony do komputera, który nie pokazał żadnego błędu. Sprawdzono wszelkie bezpieczniki bezpieczeństwa itd. Proszę o jakieś dodatkowe informacje, które pomogą mojemu mechanikowi, co warto jeszcze sprawdzić.
P.S. W momencie kiedy sam chciałem zobaczyć czy może nie zapowietrzył się układ, odkręciłem taką małą śrubkę długości może 0.5cm która jest wkręcona w taką metalową skrzyneczkę, która jest na wysokości filtra paliwa (na wprost od filtra) i z tej skrzynki wychodzą/wchodzą kable, którym płynie paliwo. Zgubiłem tą śrubkę i teraz nie wiem czy ta, którą wkręciłem może być, czy jest to obojętne....