Panowie może ktoś zna to auto, powiem że mnie zainteresowało i chciałbym się nieco wywiedzieć jak to z nim naprawdę jest
http://allegro.pl/show_item.php?item=1048458785
Panowie może ktoś zna to auto, powiem że mnie zainteresowało i chciałbym się nieco wywiedzieć jak to z nim naprawdę jest
http://allegro.pl/show_item.php?item=1048458785
wyglada na zadbana i to nawet bardzopodoba mi sie ale na temat stanu itd sie nie wypowiem ale sam bym chcial zeby moja tak wygladala
![]()
wygląda dobrze na prawde dobrze i zpowiada sie na mądrze zrobioną z dobrym układem hamulcowym ktory bez tego typu swapa jak w tej o ktorej mowa po prostu w v6 nie daje rady wiem z autopsji ale...no własnie moje ale jest takie ze wygląda to wszystko smacznie i gustownie ale nie wyobrazam sobie jej na polskich drogach...niski twardy zawias plus 17 koła plus zawieszenie 156 wspaniałe ale jednak delikatne zwłaszcza na polskich marnych imitacjach dróg...hmmm powodzenia rzycze chyba ze komus nie przeszkadz robienie 2 razy w roku stabilek i wahaczy zwłaszcza przednich ...jak nie jest to problemem to ok ale to bedzie jazda 30 na godzine po miescie i slalom miedzy dziurami i nierownosciami...w niemczech ok to by sie sprawdziło u nas-bieda...jeszcze jedno czemu nie ma zdjec srodka? ogladałem ja juz pare dni temu i pomyślałem-a gdzie środek ? wygląda mega kusząco ale niestety nie widze je na polskich drogach....POZDRAWIAM
nie czytasz uwazniefelgi 18 na gwincie wiec moze byc z regulacja tlumienia
pozatym nie zgodze sie z Toba o wymiane wachaczy... ale to moje zdanie
wygląda dobrze na prawde dobrze i zpowiada sie na mądrze zrobioną z dobrym układem hamulcowym ktory bez tego typu swapa jak w tej o ktorej mowa po prostu w v6 nie daje rady wiem z autopsji ale...no własnie moje ale jest takie ze wygląda to wszystko smacznie i gustownie ale nie wyobrazam sobie jej na polskich drogach...niski twardy zawias plus 17 koła plus zawieszenie 156 wspaniałe ale jednak delikatne zwłaszcza na polskich marnych imitacjach dróg...hmmm powodzenia rzycze chyba ze komus nie przeszkadz robienie 2 razy w roku stabilek i wahaczy zwłaszcza przednich ...jak nie jest to problemem to ok ale to bedzie jazda 30 na godzine po miescie i slalom miedzy dziurami i nierownosciami...w niemczech ok to by sie sprawdziło u nas-bieda...jeszcze jedno czemu nie ma zdjec srodka? ogladałem ja juz pare dni temu i pomyślałem-a gdzie środek ? wygląda mega kusząco ale niestety nie widze je na polskich drogach....POZDRAWIAM
wiesz poki sie na oczy nie widzi to sie nie wierzyale sa rozne przypadki ze auta jak z fabryki wygladaja... kwestia jak ktos dbal
Bo to nie jest zdjęcie silnika który jest w tym aucie pas przedni na zdjęciu jest w kolorze niebieskim/granatowym jak kto woliPoza tym gdzieś w necie widziałem zdjęcie tego silnika.
Link do Zdjęcia
Ostatnio edytowane przez Roadrunner ; 26-05-2010 o 13:41
czyli sprawa jasna...prawdopodobnie ściema ja cholera...chyba zadzwonie i sie spytam czemu dał zdjęcie silnika z fotek znalezionych w necie...
...a na marginesie to czy ktoś ma moze dobra, naprawdę dobrą 156 2.5 c6 lub 166 3.0 na sprzedarz lub zamianę na Audi a6 1999rok 2.5 tdi v6...szukam Alfy bez skutku![]()
Roadrunner Gratuluje spostrzegawczości jak teraz patrze na te zdjęcia to takie proste :-)