Witam...
Chcialem zmienic lampy ze zwykłych na ksenonki....a tu inne wejscia!Nie wie ktos jak t zrobic? Chyba nie ma przejsciówek ze złacza od zwykłych lamp na ksenonowe.... :?:
Witam...
Chcialem zmienic lampy ze zwykłych na ksenonki....a tu inne wejscia!Nie wie ktos jak t zrobic? Chyba nie ma przejsciówek ze złacza od zwykłych lamp na ksenonowe.... :?:
Masz na mysli zarowki czy cale lampy? Jezeli same zarowki to oczywiscie nie podlaczysz je w standardowe lampy. Nalezy pamietac ze roznica pomiedzy standardowymi lampami a ksenonai jest taka ze zwykle lampy to klosz i zarowka halogenowa podczas gdy ksenon jest lampa wyladowcza.
No właśnie
sam jestem ciekaw jak to z tym jest. Może ktoś to opisze czy mozna w miarę bezinwazyjnie zamienić zwykłe lampy na ksenonowe.
jest jedno po wymianie bedzie swiecic ,ze jest uszkodzona zarowka.wiem ze w niektorych samochodach po takiej zamianie nalezy zmienic ustawienia w kompie
mam na mysli całe lampy ...oczywiscie. No tak jak Marcin mówi...tylko ze w ksenonkach jest okrągłe wejscie z chyba ośmioma biegunami i który do czego? trzeba by poszukac jakiś schemat. No i chyba nie zauwazyłem tam silniczka regulacji swiateł? Lub jest inny...Jedno jest pewne te ksenonki załoze! Z allegro wyrwałem po 650 stówki za szt. Przysłali ..są w ekstra stanie
Przetwornica pod spodem ...ciekawe, powinna sie zmiescić?...A i bede zakładał spryskiwacze... :mrgreen: