Witam,
mm kilka pytań dotyczących mojej 156 1.9 JTD sportwagon, 2003 rok, 6 biegów 140 koni
- przede wszystkim zastanawiam się nad tym czy mam ASR, bo na konsoli przy drążku zmiany biegów przycisku do wyłączania tego systemu nie ma (zakładam, że nie ma, ale wolę*wiedzieć na pewno czy były wersje bez tej opcji)
- przy zaciągnięciu hamulca ręcznego na panelu pomiędzy zegarami nie zapala mi się ta kontrolka (podczas checku się świecą), co może być przyczyną?
- co oznaczają*prawa i lewa zapalona/zgaszona dioda w przycisku recyrkulacji powietrza przy klimatyzacji dwustrefowej?
które to działa, a które nie działa bo nie mogę*dojść?
- męczy mnie też kwestia domykania szyb, czy żadna alfa 156 tego nie miała? czy mając centralny zamek mam moduł komfortu czy nie?
- zakłądając, że modułu komfortu nie posiadam, czy dołożenie tego elementu zmieni sprawę domykania szyb?
- kwestia kluczyka, bo jestem w kropce. Mój ma dwa przyciski - otwieranie klapy bagażnika i jeden do zamykania i otwierania centralnego, czy były takie wersje kluczyków?
- i tu trochę górnolotnie, mając kierownicę bez sterowania radiem, mogę wymienić ją na taką*ze sterowaniem i czy wtedy fabryczne radio będzie mogło być obsługiwane ze sterowania kierownicy?
To chwilowo tyle, dziękuję*za odpowiedzi![]()