witam gdzie dostane kompletne spinki tapicerki?? chodzi mi o tą białą i żółta część spinki. białą już znalazłem, znam nawet numer ale niemoge znaleść tego żółtego kołka czy jak to się zwiealbo prosze o jakiś numer katalogowy
witam gdzie dostane kompletne spinki tapicerki?? chodzi mi o tą białą i żółta część spinki. białą już znalazłem, znam nawet numer ale niemoge znaleść tego żółtego kołka czy jak to się zwiealbo prosze o jakiś numer katalogowy
Komplet spinek dostaniesz na pewno w serwisie Fiata albo Alfy ja płaciłem chyba 2 złocisze za komplet biała + żółta
dzieki, tak też myślałem..ale wole jednak w sklepie w okolicy albo wysyłkowo bo najbliższy salon fiata mam ok 50 kmale w ostateczności się przejadę tylko czasu mało...
![]()
za 5-6 całych kompletów pewnie mniej ale zawsze jakiś rezerwowy się przyda poszukaj i daj znac w razie czego. pozdro
Spinek trochę mam... Nie wiem, jak z tymi żółtymi kołkami...
Jutro dam znać
---------- Post dodany o godzinie 23:32 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:32 ----------
PS. Czyżby wymiana tapicerki?
nie nie:na razie jeszcze nie
tapicera pewnie dopiero w zimie
wygłuszałem drzwi i gdzieś mi się pogubiły, a niektóre powyłamywane
no chyba że znajdę jakąś ciekawą tapicerkę (beż, szara albo czerwona) po dobrych pieniądzach no i oczywiście szukam europejskiej bo anglików nie chce
Ostatnio edytowane przez wiertar ; 27-07-2010 o 22:51
60654116 - tu masz numer tego żółtego.