pytanie z serii moze i glupich..
ale czy ktos mi pomoże rozszyfrowac zagadke rozstawu spryskiwaczy w 147? sa na szeroko montowane i na wasko.. nie zalezy to od 3D i 5D..
skad te roznice?
pytanie z serii moze i glupich..
ale czy ktos mi pomoże rozszyfrowac zagadke rozstawu spryskiwaczy w 147? sa na szeroko montowane i na wasko.. nie zalezy to od 3D i 5D..
skad te roznice?
10 cylindrów, 475KM = Tribeca B9 żony / Forester XT MY06 mój
witam
ja mam taki problem po wymianie maski (podobno orginal)
74 cm odleglosc miedzy spryskiwaczami.
ciekawe z czego wynika to ze wczesniej byly bardziej po srodku i spryskiwacze spryskiwaly prawidlowo szybe a teraz tak sobie.
moze sa inne koncowki spryskiwacza do tej maski albo poprostu to jakas podróbka.
a koledzy alfaholicy jaki maja rozstaw ?
alfa 147/04
mysle, ze rozstaw ma niewiele wspolnego z "jakoscia" spryskiwacznia szyby.. kazda z trzech dysz na dana koncowke spryskiwacza da sie regulowac indywidualnie wiec to tylko i wylacznie kwestia ustawienia..
ale rozstawy sa dla mnie zastanawiajace..
nawet po ogloszeniach widac roznice - te same roczniki, te same wersje D.. i maski rozne..![]()
a może to kwestia posiadania pakietu zimowego? Dysze spryskiwaczy z pakietu zimowego są podgrzewane, może to ma jakieś znaczenie...
hmm.. moze.. a jak to spr. bez zdejmowania wygluszenia?co jeszcze jest w pakiecie? wydaje mi sie, ze sie niczym nie roznia.. mowie o aucie zony i moim..
nie mam podgrzewanych spryskiwaczy![]()
no to kto ma pomysl na ta roznice?