Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Temat: Alfa Romeo GTV STAN IDEALNY SERVISOWANY

zullo
    Gość

Domyślnie Alfa Romeo GTV STAN IDEALNY SERVISOWANY

Ostatnio spodobała mi się Alfa GTV, więc postanowiłem rozeznać się w temacie co za ile i w jakim stanie można kupić. To ogłoszenie przykuło moją uwagę i dziś rano wybrałem się do komisu by obejrzeć to auto:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10587191

I na początku od razu wielkie rozczarowanie. Alfa zaniedbana, cała malowana, nie wszystkie szczeliny równe, popękana szpachla na masce nad scudo, gdzieniegdzie odpadający nowy lakier.
    W środku poprzecierana, przebarwiona skóra. Konsola środkowa podrapana i co dziwne z modelu przed 1998 r. Już nawet nie odpalałem silnika. Właściciel komisu na książkę serwisową tylko wzruszył ramionami.
    Nerw człowieka trąca jak czyta to co jest w ogłoszeniu, a potem zupełnie inną sytuację zastaje na miejscu.

Pozdrawiam i przestrzegam przed tą Alfą.

Użytkownik Znawca Avatar krawat
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 155v6; AR Stelvio Q

Domyślnie

Cytat Napisał zullo Zobacz post
    Ostatnio spodobała mi się Alfa GTV, więc postanowiłem rozeznać się w temacie co za ile i w jakim stanie można kupić. To ogłoszenie przykuło moją uwagę i dziś rano wybrałem się do komisu by obejrzeć to auto:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10587191

I na początku od razu wielkie rozczarowanie. Alfa zaniedbana, cała malowana, nie wszystkie szczeliny równe, popękana szpachla na masce nad scudo, gdzieniegdzie odpadający nowy lakier.
    W środku poprzecierana, przebarwiona skóra. Konsola środkowa podrapana i co dziwne z modelu przed 1998 r. Już nawet nie odpalałem silnika. Właściciel komisu na książkę serwisową tylko wzruszył ramionami.
    Nerw człowieka trąca jak czyta to co jest w ogłoszeniu, a potem zupełnie inną sytuację zastaje na miejscu.

Pozdrawiam i przestrzegam przed tą Alfą.

Pisałem o niej kiedyś.. Stoi już bardzo długo. Zaleta jest taka że kiedyś kosztowała ~17 czy 18 tys!!! - a teraz cena spadła Ogólnie w tym komisie same szpachlowozy są - każdy poobijany i lakierowany (w dodatku beznadziejnie)

Użytkownik Rowerzysta Avatar MaCias
    Mieszka w
    Centrum
    Auto
    soon alfa 166

Domyślnie

stoi już z pół roku ta alfa.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar omen
    Mieszka w
    Piekary Śląskie
    Auto
    GT