Witam. Mam problem z moim silnikiem 2.0 ts w AR 156. Jaki warsztat moglibyście mi polecic na terenie śląska najlepiej w miarę blisko Wodzisławia Śląskiego. Z góry dzięki;-)
Witam. Mam problem z moim silnikiem 2.0 ts w AR 156. Jaki warsztat moglibyście mi polecic na terenie śląska najlepiej w miarę blisko Wodzisławia Śląskiego. Z góry dzięki;-)
a jaki masz problem?
Sprawa wygląda następująco... Silnik zaczął pewien czas temu chodzic jak dieselek więc został wymieniony wariator. Problem nie zniknął i okazało się że stuka rolka napinająca pasek balansujący. Wymiana paska balansującego i nowa rolka napinająca również nic nie dała. Przez zupełny przypadek podczas rozruchu zauważyłem, że krzywy jest górny wałek balansujący. Potrzebuję dobrego fachowca w temacie, który zna te silniki. Jak zna ktoś taką osobę bardzo proszę piszcie.....
Ricambi , Bytom. Właściciel lubi się chwalić , że Alfy robi od 20 lat.
Dzięki kolego;-) ma ktoś jeszcze jakąś propozycję gdzie ewentualnie bliżej?
Moge dać Ci namiar na mechanika z Raciborza - robił już nie jedna Alfa, moją serwisuje tylko u niego :-) Jak coś to wyslij priva.
Mógłby ktoś polecić mechanika co by wymienił rozrząd niedrogo ze Słupska i okolic?