od jakiegoś czasu zauważyłem w swoim aucie,że prawe tylne koło mam przekrzywione do środka i znajduje sie ono bliżej nadkola niz koło lewe.troche czytałem tu na forum o takiego typu przypadkach ale dla pewności zapytam raz jeszcze i udokumentuje swoja wypowiedz zdjęciem.czy to co zakreśliłem na zdjęciu to tuleja wahacza?, bo wyglada mi to na uszkodzoną czesc-wystaje tam jakas guma a z drugiej strony koła wszystko jest spasowane tak jak być powinno.poza tym od czasu przekrzywienia auto obniżyło mi sie i to wyraźnie(kiedyś jeżdziłem w komplecie pasazerów i czasem na wiekszej hopce było słychać ocieranie o nadkola)obecnie praktycznie nie jestem w stanie "zapakować"całego auta,bo nie da sie jechać ze wzgledu na ocieranie.dodam tylko, ze samochód mój przeszedł przegląd bezproblemowo a diagnosta nie wykrył zadnych nieprawidłowości.czy możliwe,że to juz spręzyny są troche zużyte? Spręzyny to czerwone eibachy(obniżajace)czy możliwe,że wystarczy kupić zestaw naprawczy wahacza np. coś takiegohttp://allegro.pl/zestaw-naprawczy-w...202904211.html(jeśli to co zakresliłem na zdjęciu to właśnie tuleja wahacza.prosze o pomocną rade.z góry dzieki i pozdrawiam
![]()