Witam .Mam pytanie czy do lusterka w 156 bez podgrzewania można założyć matę podgrzewającą??pozdrawiam
Witam .Mam pytanie czy do lusterka w 156 bez podgrzewania można założyć matę podgrzewającą??pozdrawiam
mozna, kwestia podpięcia tego
Gdzieś na forum czytałem że kable są wyprowadzone do lusterek.Prawda??
Mysle ze nie powinno byc klopotow http://www.parsek.pl/sklep/images/po...grzewacze.htmlNapisał kos
zdemontowałem lusterka podkleiłem maty i teraz mam problem!!sądzę że przewody na gnieździe od sterowania lusterkiem sa wyprowadzone ale jest ich kilka i nie wiem które to są.macie może jakiś schemat lub kroą wie jaki kolor maję przewody od podgrzewania lusterka??
podgrzewanie lusterek włącza się razem z czym???
bo raczej oddzielnego guzika nie ma???
Jak sprawdzić u siebie czy je mam???
Pozdrawiam
Włącza się razem z ogrzewaniem tylnej szyby.
Weź żarówke 12v podepnij po kolei do wystających kabelków przy włączonym ogrzewaniu tylnej szyby i bedziesz wiedział czy to te kabelki![]()
dołączam sie do pytaniaczy 155 ma też przygotowane juz okablowanie do podgrzewania lusterek ?? i czy oczywiście jest to podpiete pod przycisk ogrzewania szyby
AR 155 1.8 8V & AR 156 2.5 V6
Więc tak panowie i Panie...zrobiłem ogrzewanie w lusterkachsprawa banalnie prosta.Wszystkie kable wyprowadzone są przez fabrykę.wystarczy podkleić matę grzewczą i podpiąć ją pod kable i już
Pozdrawiam